Qui sóc?

Sóc en Jordi Canals i m'agrada voltar pel nostre país amb els ulls ben oberts, amb una mirada curiosa que em du a descobrir racons plens d'encant i a conèixer productes agroalimentaris de gran qualitat. El nostre país és petit però, potser, no és tant petit. Hi ha milers de racons per descobrir, milers de persones que ens ofereixen els seus productes amb l'orgull d'una feina ben feta. M'agrada descobrir aquests indrets, conèixer aquestes persones i tastar allò que ens ofereixen.

A cada un dels pobles, viles i ciutats trobo llocs molt interessants i petites meravelles que ens estaven esperant.  A la majoria trobo també gent fantàstica que treballen amb esforç i tenacitat per oferir-nos el bo i millor de la nostra terra. M'encanta visitar-los i conèixer de primera mà aquells productes seus dels que es senten tan orgullosos. Molts d'ells, a més de produir bons aliments, també ofereixen activitats que ens permeten conèixer-los millor a ells i a la seva feina.

En aquestes pàgines us parlo de turisme i gastronomia de proximitat, del que podem trobar passejant per les nostres comarques. Comparteixo les meves experiències i us proposo de descobrir racons i productes que segur que us encantaran. També us animo a comprar productes de la nostra terra, d'aquesta manera col·laborareu en un comerç més just i més solidari amb el productor.

De tant en tant també organitzo activitats o trobades. Són activitats en les que us convido a descobrir un racó del nostre país combinant el turisme i la gastronomia. D'aquesta manera podem conèixer l'origen dels aliments i tastar-los. L'objectiu és integrar la producció agroalimentària en una ruta turística que permeti un desenvolupament sostenible i coherent amb el territori.

Us convido, doncs, a voltar i descobrir que, ben a prop vostre, hi ha un munt de llocs fantàstics i un grapat de productes de gran qualitat.

Amb la tecnologia de Blogger.